4 muna
2 kl. suhkrut
250 g. margariini
4 kl. kaerahelbeid
4 sl. jahu
1/2 tl. küpsetuspulbrit
3 sl. kakaod
Munad suhkruga lahti korralikult kloppida, lisada sulatatud ja jahutatud margariin, kaerahelbed, küpsetuspulbriga segatud jahu ja suhkruga segatud kakao. Taigen kloppida veidi kergemaks ja valada kohe plaadile umbes sõrmepaksuse kihina. Küpsetada keskmise kuumusega ahjus (175 – 200 ), kook lõigata soojalt lahti.
2 kl. suhkrut
250 g. margariini
4 kl. kaerahelbeid
4 sl. jahu
1/2 tl. küpsetuspulbrit
3 sl. kakaod
Munad suhkruga lahti korralikult kloppida, lisada sulatatud ja jahutatud margariin, kaerahelbed, küpsetuspulbriga segatud jahu ja suhkruga segatud kakao. Taigen kloppida veidi kergemaks ja valada kohe plaadile umbes sõrmepaksuse kihina. Küpsetada keskmise kuumusega ahjus (175 – 200 ), kook lõigata soojalt lahti.
Polnud aastaid seda kooki teinud, päris mõnus sai.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar