laupäev, 26. september 2020

Järelemõtlemise aeg ja Glastonbury.

 Elada tuleb täis kirge. Tee seda mis sulle meeldib, tee kogu südamest. Sellised mõtted tulid pähe, just täna. Miks, kas ma käin valet rada? No nii, nüüd hakkas pärdik õlal targutama.

 Võta aeg maha vaata ja mõtiskle, mis on sulle parim, mis toob naeratuse näole ja mis tuleb südamest. Sul on kolm päeva aega mõtiskleda. Pärdik jälle õlal sosistab: ja mis siis edasi saab, mis sa siis tegema hakkad, sul juu......... 

Tunnen kuidas lasen vanadest mõttemustritest lasen lahti, ikka selleks et uued tulla saaks. See on nii hea tunne. Hüvasti vanad mõtted ja tegemised. Tervitan rõõmuga uusi.

Paar nädalat tagasi käisin Inglismaal Glastonburys, oli imetore reis. Tundsin end nii vabana ja kergena, nagu hõljuks koguaeg. Ajataju ja näljatunne kadusid. Söömine ei tulnud üldse meelde, pidin omale meelde tuletama, et hommikusöögist ainult on vähe. Glastonbury on koht kuhu tahan tagasi ja kui vähegi võimalus avaneb siis kohe lähen. Seal olles sain jõudu edasi minna, teha midagi muud, tean et saan hakkama. Mul on heameel, et sain oma Avaloni õpingute esimese spiraali, viimase mooduli just Glatonburys ,  Goddess Housis õppida, seal kus õppis ka minu õpetaja Heli Ayera ja pühitsuse Avaloni õeks Goddness Temples.














Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar