pühapäev, 3. märts 2019

Hummuse lummuses

Ei mäletagi  millal viimati hummust tegin, vist pool aastat tagasi. Nüüd siis pisut teise retsepti järgi, üks lihtne hummus. Retsept on pärit raamatust Maailma toiduainete entsoklopeedia.

1 purk kikerherneid
3 sl. tahinit
1 küüslauguküüs
60 ml. sidrunimahla
1 sl. oliivõli
soola
peale puistamiseks natukene paprikapulbrit, oliive ja oliivõli.

Konserv kikerherned loputada voolava vee all.
Küüslauk koorida ja purustada.
Kikerherned purustada kahvliga. Mina teen seda saumiksriga.
Valmistada kikerhernest, tahhinist, küüslaugust ja sidrunimahlast, miksriga paks ja sile püree. Mina panen kõik saumikseri nõusse ja mikserdan. Natukene raske on mikserdada aga saab hakkama.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar